top of page

Helt Sort sæson 4

Helt Sort 4
Afspil video

Om programmet

I en ny sæson af programserien Helt Sort tager Melvin Kakooza igen et humoristisk og kærligt blik på danskerne og den danske kultur. Denne gang går rejsen dog ikke kun rundt i landet. Melvin kigger i stedet nærmere på de store begivenheder, der samler os - også uden for landets grænser.

Giver aktiviteterne, traditionerne og passionerne mening, eller er det HELT SORT?

Med sin nysgerrighed og humor opsøger Melvin danskere foran og bag kulissen til store events som Tour de France og landskamp i Parken, og han bliver klogere på en bred vifte af events, blandt andet det royale sommertogt i Korsør og den lokale kartoffelfestival i Vejen.

I den nye sæson går turen også til Bruxelles, hvor Melvin møder centrale danskere i EU på en ny og overraskende måde, som når Margrethe Vestager inviterer inden for på sit kontor til et strikkekursus. 
 

”Jeg ved aldrig på forhånd, hvad jeg skal eller hvad der skal ske. Det er både sjovt og grænseoverskridende, men jeg kan godt lide at prøve tingene på min egen krop. Også selvom alting ikke altid lykkes for mig”, siger Melvin.
 

Seeren kan som altid også glæde sig til at møde Melvins mor Carolyne, når Melvin gennem programmerne deler sine oplevelser med hende, og Carolyne kvitterer med sit smittende grin og sine nysgerrige spørgsmål.

"Helt Sort" havde premiere 20. oktober på TV 2 og kan genses på TV 2 Play.

bottom of page