top of page

Ingemann 
- Hitler, Stalin og Churchill

Ingemann - Hitler, Stalin og Churchill
Afspil video

Om programmet

I seks programmer rejser Peter Ingemann rundt i Europa i fodsporene på tre drenge, der bliver til verdens mægtigste mænd. Alle tre får helt afgørende betydning for Europas historie. Der går en rød tråd fra Hitler, Stalin og Churchills gerninger dengang og helt op til i dag.  

”Jeg har altid gerne ville fortælle den dybt fascinerende historie om tre drenge, der forandrede verden, og det liv vi lever i dag.  Om det er invasionen af Ukraine, konflikterne i Mellemøsten eller jerntæppet, der i et halvt århundrede delte Europa… ja, så går der en rød tråd direkte tilbage til Hitler, Stalin og Churchill,” fortæller Peter Ingemann.

Med krigen mellem Ukraine og Rusland, hvor muligheden for en altødelæggende verdenskrig igen fylder i nyhedsbilledet, er det vigtigere end nogensinde at kende historien.

Vi kommer helt ind i børneværelset, i klassen, vi oplever dem som teenagere, deres kærlighedsliv eller mangel på samme og voksenlivet som magthavere.

"Ingemann - Hitler, Stalin og Churchill" er en serie i 6 afsnit og havde premiere d.7. december på TV 2. Programmerne kan genses på TV 2 Play.

bottom of page