PRAKTIKANTER SØGES

F%C3%A6llesbillede%202_edited.jpg

PRAKTIK HOS KOMPAGNIET

 

Har du mod på at bruge dine evner ude i virkeligheden? Er du nysgerrig efter at opleve, hvordan gennemarbejdede dokumentarprogrammer bliver til? Har du lyst til at være med i produktionen af nye dokumentarsatsninger til TV 2?

 

Så skynd dig at sende os en ansøgning til en stilling som praktikant i efteråret 2022.

Vi søger en dygtig, kreativ og initiativrig praktikant til at hjælpe os med at lave stærke dokumentarprogrammer til TV 2. Praktikstillingen giver et unikt indblik i, hvordan man laver journalistiske dokumentarprogrammer fra start til slut. Vi prioriterer, at du får mulighed for at være med i så mange dele af produktionen som muligt; herunder idéudvikling, research, optagelser, script, redigering osv. afhængigt af de igangværende projekter.

Dit arbejde vil primært bestå i, sammen med tilrettelæggere og produktionsleder, at komme i mål med en lang række optagelser. Du kommer til at hjælpe med planlægning både før, under og efter, samt håndtering af medvirkende, locations og diverse rekvisitter. Derudover opstår der altid stakkevis af uforudsete opgaver, så det er vigtigt, at du er fleksibel og kan tage en uforudsigelig arbejdsdag med et smil.

Du vil i praktikperioden få mange selvstændige opgaver, og gennem hele forløbet vil der være kompetent sparring med et erfarent team af tilrettelæggere, klippere og fotografer.

VI FORVENTER...

… at du kan arbejde selvstændigt og struktureret.

… at du er fleksibel og nyder forskelligartede udfordringer.

… at du er god til at formidle – både skriftligt og mundtligt.

… at du som person er initiativrig og har et godt humør.

 

TIL GENGÆLD KAN VI TLBYDE…

… en spændende og alsidig praktikperiode med tæt samarbejde med nogle af de dygtigste tilrettelæggere og journalister i branchen.

… en social arbejdsplads med 35 gode kollegaer, som hver dag mødes i hyggelige lokaler midt i Aarhus. 

 

ANSØGNINGSFRIST

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 4. april 2022.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive/ringe til praktikantvejleder Mie Frank på mie@kompagniet.dk eller tlf. 28 56 46 48.