FAKTA TILRETTELÆGGER SØGES

F%C3%A6llesbillede%202_edited.jpg

KOMPAGNIET SØGER TV TILRETTELÆGGER 


Kan du fortælle væsentlige historier på nye og overraskende måder? Har du masser af ideer? Og brænder du for at udvikle nye store fakta-formater, som er både underholdende og samfundsrelevante? Så er du måske vores nye kollega.  


Fakta-redaktionen på Kompagniet, som blandt andet står bag succesen Helt Sort med Melvin Kakooza, søger en stærk tilrettelægger i en fast stilling. Vores kernekompetence er at skabe og producere samfundsrelevante fakta-serier til de to public service-kanaler – og vi fortæller gerne og ofte med humor.  


Da vi er en lille redaktion, skal du kunne levere træfsikkert på både udvikling, formatering, tilrettelæggelse og postproduktion, og du får masser af muligheder indenfor alle arbejdsområder. 


Vi forventer at du: 

  • har solid erfaring med at tilrettelægge både reportage og formateret fakta.

  • har talent for at fortælle originalt og får masser af ideer.

 Til gengæld kan vi tilbyde: 

  • et godt socialt sammenhold med 30 gode kolleger, der hver dag mødes i hyggelige lokaler i en gammel gård midt i Aarhus.

  • at du kommer på hold med nogle af landets dygtigste og mest erfarne tilrettelæggere, fotografer og klippere og er garanteret solid, professionel sparring.

  • en arbejdsplads med en kærlig og kontant tone, hvor vi insisterer på at hjælpe hinanden til at udvikle os sammen.

Send din ansøgning til Fakta-chef camilla@kompagniet.dk senest mandag d. 20. september. Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Emborg på tlf. 53 50 99 56.