top of page

PRAKTIKANT SØGES

Fællesbillede_edited.jpg

Vi søger en dygtig, kreativ og initiativrig universitetspraktikant til at hjælpe os med at lave tv-programmer til TV 2. Stillingen giver et unikt indblik i, hvordan man producerer programmer fra start til slut. Vi prioriterer, at du får mulighed for at være med i så mange dele af produktionen som muligt, herunder idéudvikling, research, optagelser, redigering og så videre afhængigt af de igangværende projekter.  

 

Kompagniet laver primært tv-programmer til TV 2’s hovedkanal – bl.a. fyrtårnsprojekter som HERLUFSHOLMS HEMMELIGHEDER og DAGINSTITUTIONER BAG FACADEN. Inden for det seneste år har vi desuden produceret programmer som INGEMANN – HITLER, STALIN OG CHURCHILL, SAXO BANK BAG FACADEN, SINDSSYGT FARLIGT ARBEJDE og HELT SORT.  

Dit arbejde vil primært bestå i at hjælpe tilrettelæggere med produktionen af de forskellige tv-programmer, vi er i gang med. Det omfatter blandt andet planlægning af optagelser – både før, under og efter – herunder at hjælpe tilrettelæggere med research, forredigering og script. Derudover opstår der altid stakkevis af uforudsete opgaver, så det er vigtigt, at du er fleksibel og kan tage en uforudsigelig arbejdsdag med et smil. 

Du vil i praktikperioden få mange selvstændige opgaver, og gennem hele forløbet vil der være kompetent sparring med et erfarent medarbejderhold af tilrettelæggere, produktionsledere, klippere og fotografer.  

 

VI FORVENTER  

… at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, at du er fleksibel og nyder forskelligartede udfordringer, at du er god til at formidle – både skriftligt og mundtligt – og at du som person er initiativrig og har et godt humør.  

 

PRAKTIKPERIODEN  

… løber fra august og frem til december 2023 med en 37 timers arbejdsuge med hensyntagen til din uddannelses tidsramme for praktikken. 

Praktikken er ulønnet, men vi betaler udgifterne i forbindelse med arbejdsopgaverne. Der bliver stillet en computer samt arbejdstelefon til rådighed, og så er der gratis (og virkelig lækker) frokostordning.  

 

ARBEJDSPLADSEN  

… er hos Kompagniet, Frederiksgade 77, 2. sal, 8000 Aarhus C, hvor vi holder til i hyggelige omgivelser lige midt i byen. Vi er en arbejdsplads, der prioriterer det at have det sjovt og rart med hinanden meget højt, og du vil komme til at indgå i et produktionsteam på cirka 40 personer – alle med en passion for den gode fortælling.   

 

ANSØGNINGSFRIST  

Send en mail med dit CV og en ansøgning mærket ”Navn, Praktikant, Kompagniet” senest mandag den 27. marts til produktionsleder, Christina Kjærgaard, på christina@kompagniet.dk.  

 

Samtaler foregår hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.  

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig! 

bottom of page