top of page

REDAKTIONER

KOMPAGNIET er et produktionsselskab bestående af tre redaktioner: 

Graver, Reportage og Fakta. 

DSC02283 2.jpg
DSC04288_edited.jpg

KOMPAGNIET Graver

På graverredaktionen er det vores mål at fortælle om væsentlige kritisable samfundsforhold og at afsløre magtmisbrug og skjulte dagsordner. Historierne fortælles gennem stærke personlige beretninger og skal engagere mange seere. Det er formålet at skabe debat – eller rykke på fordomme – både i samfundet og i sofaen derhjemme. Vi producerer udelukkende programmer af høj teknisk kvalitet, og vi vil gerne overraske i form og fortælling.

KOMPAGNIET Reportage

Reportage gruppen er den nyest tilkommende redaktion. Og samtidig er de fortællinger, der produceres her, indbegrebet af den type programmer, Kompagniet har specialiseret sig i igennem en årrække:

Det er de stærke reportagefortællinger, hvor seerne tages med i ud i virkeligheden. Vi følger de personlige skæbneberetninger og kommer ind i miljøer og får adgang til steder og mennesker, vi ellers sjældent har mulighed for at møde på tæt hold.

DSC00217 .jpg

KOMPAGNIET Fakta

Faktaredaktionen fokuserer på at lave formaterede reportageserier gennemsyret af energi og nysgerrighed. Det er vores mål at fortælle anderledes historier gennem nytænkte greb, der giver indblik i alle slags mennesker og miljøer. Vi leger ikke kun med indholdet, men i høj grad også med formen.

bottom of page